ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ 

 

 

πόρτα ασφαλείας

wenge με 4 γραμμές inox

Κωδικός : Α1

Τιμή: 370€

πόρτα ασφαλείας δρυς με 4 γραμμές inox

Κωδικός : Α2

Τιμή: 370€

πόρτα ασφαλείας

παντογραφικό σχέδιο

με καρυδιά

Κωδικός : Α3

Τιμή: 390€

πόρτα ασφαλείας

παντογραφικό σχέδιο

με καρυδιά

και μπάρα 100cm

Κωδικός : Α4

Τιμή: 490€

 

Πόρτες Ασφαλείας

 

 

Η ΑΚΤΥΚ σας προσφέρει θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας με μοναδικά χαρακτηριστικά και άριστη ποιότητα κατασκευής.

Τα μοντέλα με θωρακισμένες πόρτες και πόρτες ασφαλείας που προσφέρει η εταιρία μας είναι τα παρακάτω :

Αrrikton

Tο μοντέλο της Arrikton περιλαμβάνει μονή θωράκιση από λαμαρίνα ηλεκτρογαλβανιζέ πάχους 0.8 mm που δεν σκουριάζει,14 σημεία κλειδώματος περιμετρικά της πόρτας και έχει μεγάλο κλειδί χρηματοκιβωτίου. Στην τιμή της πόρτας περιλαμβάνονται μισάνοιγμα,ανεμοφράκτης,ματάκι,ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες καθ’ύψος, πόμολο τύπου bull καθώς και απλή επένδυση στο χρώμα της αρεσκείας σας.

Τιτάν 16

Το μοντέλο της Τιτάν 16 περιλαμβάνει διπλή θωράκιση από λαμαρίνα ηλεκτρογαλβανιζέ πάχους 1 mm το καθένα που δεν σκουριάζει,16 σημεία κλειδώματος περιμετρικά της portas και έιναι με μικρό κλειδί ασφαλείας με την εγγύηση της Cisa. Στην τιμή της πόρτας περιλαμβάνονται: κλειδί  defender, μισάνοιγμα, ανεμοφράκτης, ματάκι, ρυθμιζόμενοι μεντεσέδες καθ’ύψος, πόμολο τύπου bull καθώς και απλή επένδυση της αρεσκείας σας. Ακόμα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κλειδαριάς ανάμεσα στις πιο γνωστές Ιταλικές κλειδαριές.

Για τα παραπάνω μοντέλα πορτών η AKTYK προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από πρόσθετα όπως διαφόρους τύπους πόμολων καθώς και 2 διαφορετικούς τύπους υλικού επενδυσης της πόρτας τα οποία είναι τα εξής:

1 - Laminate με ή χωρίς σχέδια INOX σε σχέδια και χρώματα της αρεσκείας σας

2 - PVC με ή χωρίς παντογραφικό σχέδιο σε σχέδια και χρώματα της αρεσκείας σας.

AKTYK

Tο μοντέλο AKTYK περιλαμβάνει μονή θωράκιση και 14 σημεία κλειδώματος περιμετρικά της πόρτας και έχει μικρό κλειδί ασφαλείας.

 

Επισκεφθείτε και το κεντρικό site της επιχείρησής μας www.aktyk.gr και ενημερωθείτε αναλυτικά για όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που προσφέρουμε.

πόρτα ασφαλείας

καρυδιά χωρίς σχέδιο

Κωδικός : Α5

Τιμή: 330€

πόρτα ασφαλείας

καρυδιά με inox λεπτομέρειες

Κωδικός : Α6

Τιμή: 370€

πόρτα ασφαλείας

wenge

παντογραφικό σχέδιο pvc

Κωδικός : Α7

Τιμή:390€

πόρτα ασφαλείας

παντογραφικό σχέδιο

σε χρώμα καρυδιά

Κωδικός : Α8

Τιμή: 390€

πόρτα ασφαλείας

παντογραφικό σχέδιο

σε χρώμα κερασιά,

φωτισμός στην κάσα

και μπάρα 100cm

Κωδικός : Α9

Τιμή: 590€

πόρτα ασφαλείας

wenge

παντογραφικό σχέδιο pvc

Κωδικός : Α10

Τιμή: 390€

πόρτα ασφαλείας

παντογραφικό σχέδιο

σε χρώμα καρυδιά

Κωδικός : Α11

Τιμή: 390€

Σε όλες τις πόρτες ασφαλείας υπάρχει δυνατότητα να βάλουμε όποιο σχέδιο σας αρέσει σε όλους τους χρωματισμούς και όποια κλειδαριά εσείς επιλέξετε ακόμα και με κλειδί μη αντιγραφόμενο.

 

                                                     ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Με εργαλεία μας την αγάπη για τη δουλειά και τον σεβασμό προς τους πελάτες μας, επιδιώκουμε την συνεχή βελτίωσή μας και την αναβάθμιση της ποιότητας των προιόντων μας .

Οι έμπειροι συνεργάτες μας και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας εξασφαλίζουν το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και σας βοηθούν να κάνετε την καλύτερη επιλογή, σύμφωνα πάντα με το προσωπικό γούστο και τις ανάγκες σας .
Στόχος μας είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση σας, από την στιγμή που θα παραλάβουμε την παραγγελία σας ως την διανομή και την εγκατάσταση της πόρτας σας! Παράλληλα, έχοντας σαν κεντρικό γνώμονα μας εσάς , φροντίζουμε οι τιμές μας να είναι πάντα προσιτές και συχνά δημιουργούμε πακέτα προσφορών χωρίς όμως να κάνουμε εκπτώσεις...στην ποιότητα!

 Όλες μας οι πόρτες είναι Ελληνικής Κατασκευής, από υλικά άριστης ποιότητας, κατασκευασμένες έτσι ώστε να σας παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά.​
Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων σας επιτρέπει να έχετε μεγάλη γκάμα επιλογής, έτσι ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη πόρτα για εσάς και τον χώρο σας. Με την εγκατάσταση κάθε πόρτας παρέχεται γραπτή εγγύηση εφόρου ζωής καθώς και πενταετής εγγύηση για την κλειδαριά ασφαλείας.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα επίσκεψης στο χώρο σας χωρίς καμία χρέωση από άριστα εκπαιδευμένο μηχανικό για να καταγράψει με προσοχή και υπευθυνότητα τις ανάγκες σας πριν την παραγγελία σας σε θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, πόρτες εσωτερικού χώρου, πόρτες εισόδου, πόρτες αποθηκών και πυρασφαλείας, κουφωμάτων, κάγκελων ασφαλείας.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως η εταιρεία μας κάνει δωρεάν επιμέτρηση στο χώρο σας για οποιαδήποτε πόρτα εσείς θέλετε, ενώ  σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορεί να γίνει επιμέτρηση και τοποθέτηση αυθημερόν.
3doors.jpg
Graphic12-v9.jpg
ENTRANCE DOOR.jpg
Graphic11-v9.jpg
3.jpg
866bb55fbde1cfb38bcb179c05f48296.jpg
062.JPG
porta3.jpg
Graphic1-v9.jpg
ΠΟΡΤΕΣ-1-jpg.JPG
portes asfaleias 2.jpg
doors3.jpg
portes.jpg
key lock.jpg
door with locks.jpg
PORTES-ASFALEIAS-DIAFHMISH.jpg
portes-asfaleias (11).jpg
portes-asfaleias (10).jpg
portes-asfaleias (9).jpg
portes-asfaleias (7).jpg
portes-asfaleias (8).jpg
  • w-facebook
  • w-tbird
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now